ALLMÄNNA VILLKOR

Välkommen som kund hos Nootropia.se

Frakt

Vi erbjuder följande leveransmetoder:
Leverans till Sverige:
Fast pris 65 SEK med DHL till närmaste utlämningsställe.
Leveranstid 1-3 arbetsdagar.
Fri frakt på köp över 500 SEK.

Leverans till övriga Europa:
129 SEK för leveranser inom Europa. Leveranstid 6-10 arbetsdagar.

Fri frakt inom europa på köp över 1000 SEK.

Northern Nootropics AB tar inget ansvar för beställningar med mottagarland annat än Sverige. Detta då vi inte kan ta ansvar för laglighet och tullhantering. Köp från utlandet görs på eget ansvar. Vi ersätter inte paket vid förlust.

När din order är slutförd behandlas den direkt av kontoret och skickas samma dag eller dagen därpå. Vänligen observera att uppskattad leveranstid (1-3 dagar) är en uppskattning och att tiden kan variera beroende på yttre faktorer utanför Natural Hemp Life och dess budfirmas kontroll.

Observera att ditt paket skickas i samarbete med någon av våra 3PL-partners och kan d10ärför komma från olika EU-länder. Avsändaren i Sverige är alltid Northern Nootropics AB

Betalningsmetod - kortbetalning

Betala enkelt och säkert med VISA och MASTERCARD. Northern Nootropics AB använder 3D secured som är en säkerhetsteknik som VISA och MASTERCARD har enats om för verifiering av kortinnehavaren för e-handels köp. Alla kortuppgifter krypteras och är aldrig synliga för Northern Nootropics AB

Ångerrätt

Som kund hos Northern Nootropics AB har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du har tagit emot din order. Vänligen kontakta oss genom att maila: sales@nootropia.se i förväg. Om du väljer att ångra ditt köp returnera varan till:

Northern Nootropics AB
Kommendörsgatan 12
114 48 Stockholm
Sweden

För att nyttja din ångerrätt behöver du ångra dig skriftligt inom 14 dagar från att du mottagit din beställning. Du står själv för returfrakten och ansvarar för att produkten är väl paketerad och når Natural Hemp Life oskadad.

Produkten skall returneras i originalförpackning och får inte vara använd. Ange om du önskar att byta varan, vill ha pengarna tillgodo eller ange ett konto där vi kan återbetala summan. Retur och byte förutsätter att varan är oanvänd och otvättad. Vid retur står du för returkostnaden och transportrisken. Packa därför förslagsvis din retur väl och använd dig av spårbar frakt.

OBS! Vid ångrat köp skall vår ångerblankett(PDF) bifogas.

Priser

Alla priser anges i svenska kronor (SEK) inklusive moms.

Utlösta försändelser

Vid utebliven uthämtning av försändelse debiteras kunden för tur och returfrakt samt en expeditionsavgift. Den totala summan som debiteras är 150 kr. Försändelser ligger normalt 14 dagar på uthämtningsstället innan det returneras till oss.

Ändring eller avbeställning av order

För att ändra eller avbeställa en order måste du kontakta oss så snart som möjligt efter lagd beställning, genom att kontakta oss via e-post eller live-chat. Inkomna beställningar skickas ofta inom 30-60 minuter, så ändring eller avbeställning måste göras inom den tidsramen. Är ordern redan skickad har vi ej möjlighet att göra förändringar. Avbeställning på redan skickad order debiteras 190kr inklusive moms som är avgift för administration, hantering, material samt fraktkostnader.

Fellevererad vara

Skulle du mot förmodan få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta oss så snart som möjligt, dock inom 14 dagar. Den fellevererad varan skall vara i oanvänt och oskadat skick. Innan du returnerar en defekt eller fellevererad vara måste du kontakta oss för att få reklamationen godkänd och returportot betalt. Skulle vi ha missat att packa ned en vara som du har beställt måste du kontakta oss inom 48 timmar efter att du hämtat ut ditt paket. Om du kontaktar oss senare än 48 timmar från uthämtning har vi rätt att neka dig komplettering av din order

Medicinsk ansvarsfriskrivning

Observera att våra produkter inte är avsedda för att diagnostisera, behandla eller bota sjukdomar. Innehållet som tillhandahålls genom webbplatsen (text, film, bild), samt länkar till andra sidor är enbart i informationssyfte. Materialet på hemsidan är inget substitut för medicinsk rådgivning. Genom att slutföra ett köp på hemsidan (www.naturalhemplife.se) är du införstådd med att ansvaret för att kontrollera laglighet och eventuella juridiska omständigheter vilar på dig som konsument.

Företagsuppgifter

Nootropia.se drivs av:
Northern Nootropics AB
Org.nr: 559159-9872
Kommendörsgatan 12
114 48 Stockholm
Sweden

Köpet mellan nätbutiken och kund hänvisar till och regleras av svensk lag. Jurisdiktion och prestationsplats bestäms av lagstadgade bestämmelser.

sales@nootropia.se
www.nootropia.se

 

Varukorg
sv_SESvenska